Huawei pregateste un telefon Android 2.2 entry-level pentru luna august

1.889 ori
<b>Huawei pregateste un telefon Android 2.2 entry-level pentru luna august</b>Froyo (Android 2.2) este deja disponibil mai mult sau mai putin oficial pe unele smartphone-uri, dar nu am vazut inca vreun handset lansat direct cu acest OS drept optiune standard. Unul dintre primele ar putea fi modelul Huawei din imaginile urmatoare....

Froyo (Android 2.2) este deja disponibil mai mult sau mai putin oficial pe unele smartphone-uri, dar nu am vazut inca vreun handset lansat direct cu acest OS drept optiune standard. Unul dintre primele ar putea fi modelul Huawei din imaginile urmatoare.

Avem de-a face cu un telefon entry-level, care a scapat pe web si care va sosi pe piata in luna august. Terminalul Huawei vine cu un ecran capacitiv touch QVGA de 2.8 inchi, o camera de 3.2 megapixeli (poate cu blitz dual LED) si suport pentru conectivitate HSDPA 3G. Specificatiile nu sunt impresionante, dar pentru un pret decent, acest model ar putea deveni un hit.

Huawei pregateste in telefon entry-level Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×