LG organizeaza un concurs de fotografie cu premii in bani si telefoane Viewty

Autor:  | Publicat în:  LG 1.830 ori
<b>LG organizeaza un concurs de fotografie cu premii in bani si telefoane Viewty</b>LG a anuntat ieri concursul foto online Viewtyful World, intitulat astfel pornind de la numele celebrului telefon cu camera profesionala de 5 megapixeli, LG Viewty. &nbsp; Viewtyful World a debutat in data de 10 aprilie si dureaza pana pe 11 iunie, avand...

LG a anuntat ieri concursul foto online Viewtyful World, intitulat astfel pornind de la numele celebrului telefon cu camera profesionala de 5 megapixeli, LG Viewty.

Viewtyful World a debutat in data de 10 aprilie si dureaza pana pe 11 iunie, avand 3 teme principale de fotografii: peisaj nocturn, retusuri si momente. LG organizeaza acest concurs in colaborare cu Yahoo, popularul site ce are ca subsidiare Flickr si Kelkoo, iar pe lista partenerilor acestei initiative se afla si National Geographic, publicatie cunoscuta pentru cel mai calitativ fotojurnalism din lume. Puteti vizita site-ul si downloada widgeturi Viewty, inspirate din concurs, direct pe desktopul dumneavoastra.

Telefoanele Viewty sunt premiile acestui concurs, cate unul acordat saptamanal, iar 2 dintre castigatori vor fi selectati de catre public prin vot online, in vreme ce marele castigator va fi ales de un faimos fotograf de la National Geographic. Castigatorul final, ales de catre National Geographic isi va vedea opera intr-un advertorial Viewty in revista si va primi 10.000 de dolari sub forma taxei de copyright.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×