Apple ar putea renaște trendul smartwatch-urilor cu camere foto; Brevetează un asemenea design de Apple Watch

Autor:  | Publicat în:  Apple 465 ori
<b>Apple ar putea renaște trendul smartwatch-urilor cu camere foto; Brevetează un asemenea design de Apple Watch</b>În ultimele luni am descoperit numeroase brevete ale celor de la Apple, invenții de regulă asociate unor viitoare ceasuri inteligente din portofoliu. Printre acestea se număra o curea cameleon ce își poate schimba culoarea

În ultimele luni am descoperit numeroase brevete ale celor de la Apple, invenții de regulă asociate unor viitoare ceasuri inteligente din portofoliu. Printre acestea se număra o curea cameleon ce își poate schimba culoarea în funcție de preferințele utilizatorului, un ecran rulabil ce poate fi utilizat și pe un Apple Watch, dar și un sistem special de autentificare ce scanează venele, piele și chiar oasele.

Astăzi descoperim o nouă astfel de aplicație asociată unui Apple Watch viitor, brevet ce face aluzie la posibilitatea de a vedea un ceas echipat cu cameră foto în portofoliul gigantului din Cupertino. În urmă cu doar câțiva ani asemenea smartwatch-uri erau foarte populare și în continuare mai dăm din când în când de modele produse în China ce adoptă un asemenea senzor foto la pachet.

Brevet Apple Watch

Dacă Apple va opta pentru o cameră foto pe viitorul său ceas smart, atunci e clar că și rivalii săi de pe piață vor sosi cu produse similare menite să atragă publicul. Până atunci însă revenim la brevet și aflăm că această cameră intgrată în cureaua ceasului poate fi poziționată în diferite unghiuri după cum se poate vedea și în schițele de mai sus.

Senzorul foto ar fi utilizat mai degrabă pentru apeluri Face Time decât pentru fotografierea propriu-zisă și în documente apar mențiuni cu privire la faptul că o asemenea cameră de pe Apple Watch ar putea lucra împreună cu senzorul selfie de pe iPhone sau chiar a-l înlocui. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×