Smartphone dotat cu Linux, de la Palm, in octombrie?

939 ori
<b>Smartphone dotat cu Linux, de la Palm, in octombrie?</b>Zvonul zilei se refera la faptul ca Palm va lansa primul sau smartphone care ruleaza Linux in luna octombrie a acestui an. Conform DigiTimes, noul OS va fi bazat pe varianta de Linux a celor de la Wind River System, care este deja folosita in cadrul...

Zvonul zilei se refera la faptul ca Palm va lansa primul sau smartphone care ruleaza Linux in luna octombrie a acestui an.
Conform DigiTimes, noul OS va fi bazat pe varianta de Linux a celor de la Wind River System, care este deja folosita in cadrul telefonului Palm Foleo. De fapt, nici nu conteaza cine produce acest sistem de operare, cata vreme nu mai este folosit mediocrul Garnet. Evident, pare logic faptul ca Palm doreste sa standardizeze o platforma Linux cu un risc scazut, deci vom lua in calcul acest zvon deocamdata.

Ideal ar fi sa vedem un terminal Palm ultra-subtire dotat cu WiMax si evident ruland sistemul de operare mentionat anterior. Acum cand chiar si Windows Mobile 6 a inceput sa piarda din popularitate, Linux pare optiunea logica pentru viitoarele telefoane mobile, fie ele produse de Palm, sau de un alt nume mare al industriei mobile. Cunoastem cu toti dezavantejele unui telefon dotat cu Windows Mobile, care poate genera erori exact atunci cand utilizatorul va avea nevoie urgenta de telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×