LG Prada K2 vine În 2012, iată prima imagine/schiță!

1.348 ori
<b>LG Prada K2 vine În 2012, iată prima imagine/schiță!</b>Al treilea telefon din seria Prada de la LG tocmai a fost confirmat de către producătorul asiatic, care intenționează să îl scoată pe piață la începutul anului viitor. între timp, creatorul acestui device ne oferă un preview asupra...

Al treilea telefon din seria Prada de la LG tocmai a fost confirmat de către producătorul asiatic, care intenționează să îl scoată pe piață la începutul anului viitor. între timp, creatorul acestui device ne oferă un preview asupra terminalului, sub forma următoarei schițe:

LG Prada K2 rulează Android, cel mai probabil urmând să vină cu versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalata. Ni se promite aici un amestec de stil, design revoluționar și tehnologie de vârf, fără a fi oferite totuși prea multe detalii despre hardware. Se pare că telefonul va avea o tastatură fizică, un display bazat pe tehnologia NOVA (cu 1000 de unitati nits de luminozitate), conectivitate HSPA+ și o cameră de 8 megapixeli.

Primul telefon Prada a fost lansat în 2007, pentru a preveni succesul lui Apple iPhone, oferind publicului un ecran touch, dar și un OS învechit. Apoi a urmat Prada Phone 2.0, cu o tastatură glisanta și un ceas Bluetooth compatibil cu handsetul. Acum ne așteptam la ceva deosebit în versiunea 3.0, mai ales la capitolul design și mai ales dacă luăm în calcul implicarea casei de modă, cunoscută pentru eleganta sa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×