LG pregătește device-uri purtabile cu WebOS pentru MWC 2015

720 ori
<b>LG pregătește device-uri purtabile cu WebOS pentru MWC 2015</b>După ce a cumpărat WebOS de la HP și l-a adus pe televizoare, LG se pregătește să ofere publicului și terminale purtabile cu această platformă. Zvonurile de la CES afirmă că LG va aduce la MWC 2015 o serie de smartwatchuri și alte purtabile cu...

După ce a cumpărat WebOS de la HP și l-a adus pe televizoare, LG se pregătește să ofere publicului și terminale purtabile cu această platformă. Zvonurile de la CES afirmă că LG va aduce la MWC 2015 o serie de smartwatchuri și alte purtabile cu acest OS la bord.

Zvonuri despre un smartwatch de acest gen apăruseră cu câteva luni în urmă, atunci când un terminal misterios LG, cu numele de cod VC-100 a fost testat de către FCC. La acea vreme informațiile arătau că purtabilul era de sine stătător, ca și Samsung Gear S, deci era capabil să primească și să efectueze apeluri fără aportul unui smartphone. Prin aceasta mutare, LG e cu un pas mai aproape să readucă webOS pe scenă smartphone.

Vă reamintesc că Palm a creat această soluție software cu puțin înainte ca firma să își cunoască sfârșitul prematur, după preluarea de către HP. WebOS a avut o viață scurtă, dar a inovat în prima fază, având un sistem de multitasking pe bază de cards care nu avea egal la debutul său. Nici telefoanele Palm Pre nu erau deloc rele și doar managementul prost le-a adus pierzania.

E loc pe piață pentru încă un OS pe lângă nou veniții Tizen, Firefox OS, Sailfish și Ubuntu Touch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×