OnePlus Two va aduce surprize pentru public, promit creatorii săi

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 843 ori
<b>OnePlus Two va aduce surprize pentru public, promit creatorii săi</b>După ce OnePlus Two a apărut la câțiva retaileri din China în mod misterios și deloc credibil, e vremea să vedem ce teasere au pentru noi creatorii săi. Ei ne promit "surprize" legate de acest smartphone, care deja știm că va veni cu un preț...

După ce OnePlus Two a apărut la câțiva retaileri din China în mod misterios și deloc credibil, e vremea să vedem ce teasere au pentru noi creatorii săi. Ei ne promit "surprize" legate de acest smartphone, care deja știm că va veni cu un preț ceva mai ridicat decât cel al primului model.

OnePlus One a fost telefonul testelor, al creșterii de conștientizare a brandului și un telefon vândut teoretic în pierdere, având în vedere prețul. Miza crește cu OnePlus Two și cresc și prețul și pretențiile clienților și producătorului. știm deja că acest model va sosi în trimstrul 2 sau 3 al acestui an, fără o perioadă mai clară de atât. Carl Pei, oficial al companiei OnePlus a acordat recent un interviu celor de la Android Headlines, afirmând că firma pe care o conduce nu va intra pe piața tabletelor.

El declară că nu există profituri serioase pe piața de tablete la ora actuală, deși firma chineză a explorat și analizat diferite formaturi și mărimi de ecrane. Două lucruri vrem noi de la OnePlus Two: să se renunțe la sistemul de invitații și stocurile să fie suficiente. în rest, dacă vom primi un senzor foto Sony decent, un ecran de peste 500 LUX luminozitate, 32 GB stocare, slot microSD, procesor Snapdragon 810 și 3 sau 4 GB RAM ne putem declara mulțumiți.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×