LG pregătește lansarea telefonului Optimus Zone 3 prin intermediul Verizon; model entry-level cu 1 GB RAM

615 ori
<b>LG pregătește lansarea telefonului Optimus Zone 3 prin intermediul Verizon; model entry-level cu 1 GB RAM</b>Prin intermediul unor operatori ca Verizon vedem lansate și smartphone-uri ceva mai accesibile pentru public. Un astfel de exemplu este LG Optimus Zone 3, un terminal ce se afișează &icirc;ntr-o primă imagine marca @evleaks. Remarcăm din start faptul...

Prin intermediul unor operatori ca Verizon vedem lansate și smartphone-uri ceva mai accesibile pentru public. Un astfel de exemplu este LG Optimus Zone 3, un terminal ce se afișează într-o primă imagine marca @evleaks. Remarcăm din start faptul că avem de-a face cu un model entry-level.

Aparent, acest smartphone ar sosi cu display de 4 inch, cu 1 GB memorie RAM, dar și cu suport 4G LTE. Versiunea sa anterioară denumită Optimus Zone 2 și lansată în 2014, sosea la pachet cu 512 MB RAM, display de 3.5 inch, cameră foto de 3 megapixeli și cu o baterie de 1700 mAH.

Pentru moment nu există detalii despre specificațiile lui LG Optimus Zone 3, dar cu siguranță prețul va fi unul foarte mic. Ca design, remarcăm un smartphone destul de atractiv ce vine la pachet și cu un spate texturat care va opri eventualele zgârieturi. Posibil ca telefonul să devină oficial la început de 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×