Xiaomi Mi 5 apare în noi randări pentru presă; de această dată îl vedem într-o gamă variată de culori

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.008 ori
<b>Xiaomi Mi 5 apare în noi randări pentru presă; de această dată îl vedem într-o gamă variată de culori</b>Un prim smartphone ce va sosi cu chip-ul Qualcomm Snapdragon 820 la pachet, este Xiaomi Mi 5, flagship așteptat de ceva timp. Deși data sa oficială de lansare nu se cunoaște pentru moment, avem ocazia ca astăzi să aruncăm o privire asupra unor...

Un prim smartphone ce va sosi cu chip-ul Qualcomm Snapdragon 820 la pachet, este Xiaomi Mi 5, flagship așteptat de ceva timp. Deși data sa oficială de lansare nu se cunoaște pentru moment, avem ocazia ca astăzi să aruncăm o privire asupra unor randări pentru presă, unele interesante de altfel.

De această dată vedem telefonul într-o gamă variată de culori printre care se numără: negru, roz, auriu și desigur alb. Potrivit zvonurilor anterioare, Mi 5 va sosi cu display de 5.2 inch, procesor Sapdragon 820, GPU Adreno 530 și 4 GB memorie RAM. Pe partea de stocare vom avea la dispoziție variante cu 16 sau 64 GB memorie internă.

Xiaomi Mi 5 va aduce totodată și o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli, și un scanner de amprente. Aparent, acest smartphone va costa în jur de 387 dolari pentru varianta standard cu 16 GB de stocare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×