LG pregătește lansarea unui accesoriu audio pentru G7 ThinQ; Iată cum arată Boombox Sound Booster

724 ori
<b>LG pregătește lansarea unui accesoriu audio pentru G7 ThinQ; Iată cum arată Boombox Sound Booster</b>Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la LG Electronics au în plan lansarea unui accesoriu audio dedicat pentru smartphone-ul G7 ThinQ și anume o cameră de rezonanță audio. Aceasta pare a fi o simplă cutie la prima vedere și rolul

În ultimii ani sud-coreenii de la LG Electronics au pus mare accent și pe capabilitățile audio ale smartphone-urilor aduse pe piață, optând pentru cipuri audio Quad HD și acustică HiFi. Cel mai nou flagship și anume G7 ThinQ nu face excepție, având abilitatea de a emula o cameră de rezonanță în care device-ul își crește volumul audio de unul singur și totodată umblă la nivelul de bass.

LG Boombox Sound booster

Pentru a exemplifica și mai clar capabilitățile acustice ale telefonului, LG se pregătește de lansarea unui accesoriu audio denumit Boombox Sound Booster care în realitate este chiar o cameră de rezonanță audio. Vedem prin intermediul celor de la AndroidHeadlines primele imagini cu acest produs și aflăm că pentru moment nu există informații despre preț sau data lansării.

Nu sunt detalii nici despre produsul în sine, dar pe seama a ce vedem putem spune că avem de-a face cu o simplă cutie ce va avea rolul de amplificator pasiv atunci când telefonul este introdus la interior. Această cutie va extinde volumul și va oferi un nivel mai pronunțat de bass, rezultate ce pot fi obținute și de către posesorii telefonului printr-un dispozitiv de genul creat în casă.

Rămâne să aflăm ce preț va avea "cutia", deși mă gândesc că sud-coreenii au de gând să o ofere cadou la achiziția telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×