Huse marca Olixar pentru LG G7 ajung la vânzare; Decupaj la posturi și cameră duală în spate

993 ori
<b>Huse marca Olixar pentru LG G7 ajung la vânzare; Decupaj la posturi și cameră duală în spate</b>Sud-coreenii de la LG Electronics nu au început anul prea bine în zona smartphone, optând pentru lansarea unei variante ușor schimbate a phablet-ului V30 și a unor modele de buget. Flagship-ul G7 a fost amânat pentru un debut ulterior

În prima parte a acestui an sud-coreenii de la LG Electronics nu prea s-au remarcat în zona smartphone, optând pentru lansări ce nu au impresionat publicul. Am văzut doar câteva modele mid-range prezentate în cadrul MWC 2018, cât și upgrade-ul adus phablet-ului V30 care la rândul său nu a făcut mare vâlvă printre consumatori. Următorul device ce va purta însemnele LG ar putea fi ceva mai special, fiind vorba desigur despre LG G7.

Husa LG G7

Acest din urmă smartphone ar fi fost retrimis la proiectare la un moment dat pe seama faptului că nu aducea nimic unic în raport cu alte modele de pe piață la nivel de look. Se vorbește acum despre o lansare în perioada mai-iunie și din ce vedem pe seama scăpării de astăzi, sud-coreenii par a se fi obișnuit cu ideea că G7 nu va fi caracterizat de ceva unic precum se spera inițial.

Huse LG G7

Leak-ul de astăzi constă în listarea unor accesorii oficiale marca Olixar destinate acestui telefon, huse ce se vând deja prin intermediul retailerului britanic MobileFun. Husele confirmă ecranul cu decupaj în partea de sus și prezența unei camere duale în spate alături de decupajul asociat scanner-ului de amprente.

Huse LG G7

Se păstrează și telemetrul laser în spate pentru o focalizare mai rapidă și la prima vedere pare că avem de-a face cu un soi de alt upgrade pentru V30. În ecuație la nivel estetic apare ecranul cu decupaj și reamplasarea camerei duale din spate, asta dacă îl comparăm cu V30. La nivel hardware vom avea parte de noutăți mai atractive, precum procesorul Snapdragon 845, dar există unele zvonuri potrivit cărora sud-coreenii ar opta aici pentru un ecran IPS LCD cu scopul de a fi reduse costurile.

Un preț mai mic l-ar ajuta pe LG G7 să câștige un pic de popularitate, deși nici măcar acest detaliu nu i-ar convinge pe mulți să opteze pentru achiziția sa..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×