LG pregătește smartphone-uri dual display, În stil Nintendo DS

Autor:  | Publicat în:  LG 1.308 ori
<b>LG pregătește smartphone-uri dual display, În stil Nintendo DS</b>LG a aplicat recent pentru o serie de patente pentru telefoane dual display, care aduc cu faimoasa consolă Nintendo DS. Unul dintre patente include un terminal tip slider tradițional, în vreme ce o aplicație mai interesantă detaliază un mecanism...

LGa aplicat recent pentru o serie de patente pentru telefoane dual display, care aduc cu faimoasa consolăNintendo DS. Unul dintre patente include un terminal tip slider tradițional, în vreme ce o aplicație mai interesantă detaliază un mecanism rotativ folosit pentru a scoate la iveală display-ul secundar din carcasă.

Ambele terminale vor utiliza un ecran pentru vizualizarea de conținut și celălalt pentru customizare cu diferite scopuri: tastatură virtuală, control media sau chiar un spațiu care continuă imaginea de pe primul ecran, util pentru navigare web și localizare GPS. în vreme ce varianta slider amintește de Nintendo DS, versiunea bazată pe mecanismul rotativ seamănă cu terminale precum HTC TyTN II, HTC Touch Pro 2 sau Nokia N97.

Totuși, în cazul noului design LG, corpul telefonului este mai stabil, dar prezintă dezavantajul că telefonul rezultat va fi destul de gros. în ultima vreme tot mai multe companii renunță la tastatura fizică în favoarea uneia virtuale, afișată pe un ecran secundar, cum este cazul celor de la Acer, cu laptopul Iconia sau Toshiba și al său Libretto W105.

LG pregătește smartphone-uri dual display, În stil Nintendo DS

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×