Sony Ericsson Z1 PSP Phone surprins de cameră În acțiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.735 ori
<b>Sony Ericsson Z1 PSP Phone surprins de cameră În acțiune (Video)</b>Dacă până acum am văzut doar imagini neclare cu faimosul PSP Phone, a venit momentul să aruncăm o privire și asupra unui clip ce prezintă acest terminal în acțiune. Cunoscut acum neoficial drept Sony Ericsson Z1 sau Zeus, terminalul cu funcții...

Dacă până acum am văzut doar imagini neclare cu faimosul PSP Phone, a venit momentul să aruncăm o privire și asupra unui clip ce prezintă acest terminal în acțiune. Cunoscut acum neoficial drept Sony Ericsson Z1 sau Zeus, terminalul cu funcții de consolă a fost văzut în Grecia ultima oară și este acum disponibil în clipul de mai jos, sub formă de prototip.

După cum observați, prototipul rulează Android 2.3 Gingerbread, iar carcasa sa curbată amintește puțin de cea a modelului Vivaz. Mecanismul glisant al handsetului se comportă destul de bine și trebuie menționat că avem de-a face cu un telefon destul de gros, un sacrificiu care nu ne deranjează dacă funcțiile de consolă vor fi la înălțime.

Contrastul ecranului este foarte bun, ceea ce ne duce cu gândul la tehnologia AMOLED și continuând lista de observații descoperim în partea din spate o cameră cu bliț LED, dar nu și cu Xenon, spre dezamăgirea noastră. Z1 arată foarte bine în acest moment, iar butoanele R/L sunt la îndemână și vor fi probabil folosite pentru a controla camera.

Savurați clipul lui Zeus în acțiune:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×