LG pregătește un phablet de 5.5 inch cu stylus și preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  LG 1.209 ori
<b>LG pregătește un phablet de 5.5 inch cu stylus și preț accesibil</b>Se pare că LG nu se mulțumește doar cu un nou phablet din seria Vu, ci dorește să se propulseze și în segmentul phableturilor low cost. Astfel, sud coreenii vor lansa un phablet de 5.5 inch cu stylus și preț mic. &nbsp; Se pare că noul terminal...

Se pare că LG nu se mulțumește doar cu un nou phablet din seria Vu, ci dorește să se propulseze și în segmentul phableturilor low cost. Astfel, sud coreenii vor lansa un phablet de 5.5 inch cu stylus și preț mic.

Se pare că noul terminal va fi numit LG G Pro Lite și va costa în jur de 400 de dolari. Terminalul se vrea a fi un rival pentru Samsung Galaxy Grand și Galaxy Mega, iar LG G Pro Lite vine ca o versiune ieftină de G Pro. Acesta era un terminal cu ecran de 5.5 inch, rezoluție Full HD și procesor Snapdragon 600.

LG G Pro Lite înlocuiește ecranul 1080p cu unul qHD și cei 2 GB RAM cu 1 GB RAM. De asemenea procesorul va fi înlocuit cu un dual core de 1 GHz de origine neprecizată, dar dacă ar fi să ghicesc, favoritul ar fi Snapdragon 400. Deja Galaxy Note 3 a început să fie găsit în magazine, iar pentru cei care nu și-l permit nu strica o alternativă de acest gen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×