Google Analytics pentru Android primește o nouă interfață inspirată din Google Now

Autor:  | Publicat în:  Google 775 ori
<b>Google Analytics pentru Android primește o nouă interfață inspirată din Google Now</b>Se pare că interfața bazată pe "carduri" a lui Google Now a fost implementată și pe Google Analytics, în cazul aplicației pentru Android. Prin intermediul unui update aplicația primește un nou look, după cum vedeți mai jos. &nbsp; Aceste...

Se pare că interfața bazată pe "carduri" a lui Google Now a fost implementată și pe Google Analytics, în cazul aplicației pentru Android. Prin intermediul unui update aplicația primește un nou look, după cum vedeți mai jos.

Aceste funcții și schimbarea de design sunt urmare a feedbackului pe care Google l-a primit de la 700.000 de utilizatori care au descărcat aplicația. Pe lângă interfața bazată pe carduri, Google a adăugat și o bară de navigare slide-out și noi modalități de vizualizare pentru statistici. Ideea este de a nu copleși utilizatorul cu informații pe micul ecran și de a nu induce confuzie.

Google Analytics pentru Android primește o nouă interfață inspirată din Google Now

Aplicația pune accentul pe furnizarea de informații în timp real, o funcție pe care Analytics a primit-o pe desktop în 2011. Aplicația integrează segmentul Analytics Advanced, care permite analizarea unui anumit tip de trafic, cum ar fi vizitatorii care au cumpărat recent ceva dintr-un magazin online.

Ați descărcat noul Analytics for Android? Dacă nu, o puteți face de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×