LG pregătește un telefon 3 band LTE-A pentru debut În ianuarie

992 ori
<b>LG pregătește un telefon 3 band LTE-A pentru debut În ianuarie</b>Cu puțină vreme în urma aflam că Samsung pregătește o versiune de Galaxy Note 4 care va oferi conectivitate LTE avansată, în multiple benzi. Azi LG contraatacă, cu un nou terminal misterios, ce va debuta în ianuarie și va avea la rândul său...

Cu puțină vreme în urma aflam că Samsung pregătește o versiune de Galaxy Note 4 care va oferi conectivitate LTE avansată, în multiple benzi. Azi LG contraatacă, cu un nou terminal misterios, ce va debuta în ianuarie și va avea la rândul său suport LTE-A în 3 benzi.

Se pare că acest nou device va oferi suport pentru downloaduri cu viteza de 300 Mbps, ceea nu pot spune că mă impresionează, având în vedere că versiunea nouă de Note 4 ar atinge chiar și 450 Mbps la download și 100 Mbps la upload. Aici intervine un aspect interesant, cel al procesorului. Samsung se va baza pe un nou Exynos pentru a atinge acea viteză, deoarece Snapdragon 810 ar avea ceva probleme cu încălzirea.

Atunci ce le rămâne celor de la LG de făcut? Nu cred că pot opta pentru un procesor dezvoltat in house încă, iar pe partea de Snapdragon trebuie să opteze pentru chipsetul refuzat de Samsung, ceea ce nu sună prea bine. Evident, e posibil ca Qualcomm să fi rezolvat toate problemele între timp. Ceva îmi spune că noul venit LG va fi un derivat de G3 sau poate un nou phablet G Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×