LG pregateste un telefon cu camera de 12 megapixeli, de asemenea

Autor:  | Publicat în:  LG 2.379 ori
<b>LG pregateste un telefon cu camera de 12 megapixeli, de asemenea</b>Dupa ce Samsung a infirmat zvonurile in legatura cu telefonul sau cu camera de 12 megapixeli, ce urma sa fie prezentat la MWC 2009, iar Sony Ericsson l-a prezentat pe Idou, iata ca e randul celor de LG sa anunte ca vor dezvolta un cameraphone performant....

Dupa ce Samsung a infirmat zvonurile in legatura cu telefonul sau cu camera de 12 megapixeli, ce urma sa fie prezentat la MWC 2009, iar Sony Ericsson l-a prezentat pe Idou, iata ca e randul celor de LG sa anunte ca vor dezvolta un cameraphone performant.

LG ar putea chiar anunta acest handset inaintea celor de la Samsung, fiind cunoscuta rivalitatea dintre aceste 2 branduri asiatice. Vestea ca LG produce un telefon cu camera de 12 megapixeli vine chiar de la Jeremy Newing, seful diviziei de marketing al LG Mobile UK. Acesta a afirmat si ca modelul KS360 va fi primul telefon LG cu OS Android.

Jeremy Newing a subliniat un aspect, la care ar trebui sa ne gandim cu totii: odata ce vom face poze cu o camera de 12 megapixeli, trimiterea imaginilor rezultate va dura mai mult, deci va trebui implementata si o conexiune mai rapida, care va "manca" bateria telefonului si abonamentul tip date al utilizatorului.

Sursa: Engadget.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×