Sony Ericsson Idou in actiune, telefonul cu camera de 12 megapixeli surprinde placut (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.478 ori
<b>Sony Ericsson Idou in actiune, telefonul cu camera de 12 megapixeli surprinde placut (Video)</b>Cel mai performant telefon cu camera creat vreodata, Sony Ericsson Idou, a fost prezentat la showul Mobile World Congress 2009 si poate fi urmarit in actiune in urmatorul clip video: Observati faptul ca pe acest handset Sony Ericsson ruleaza un OS Symbian...

Cel mai performant telefon cu camera creat vreodata, Sony Ericsson Idou, a fost prezentat la showul Mobile World Congress 2009 si poate fi urmarit in actiune in urmatorul clip video:

Observati faptul ca pe acest handset Sony Ericsson ruleaza un OS Symbian cu o interfata touch superba. Afisarea imaginilor se realizeaza excelent, dar toate prezentarile de pana acum ale lui Idou s-au axat strict pe interfata sa, pe functiile multimedia si deloc pe camera sa. Am fi dorit sa vedem poze facute cu acest telefon sau un clip video filmat cu el.

Va reamintim ca Sony Ericsson Idou a fost anuntat in urma cu o saptamana, iar el va sosi pe piata in 2009, cel mai probabil sub alt nume, mai comercial. Anuntul sau a fost cu atat mai spectaculos cu cat Samsung promisese un terminal cu camera de 12 megapixeli pentru MWC 2009, razgandindu-se apoi si anuntand ca informatia nu a fost reala.

Sursa: Hdblog.it

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×