LG prezinta noi telefoane ce folosesc interfata S-Class la CommunicAsia 2009

2.296 ori
<b>LG prezinta noi telefoane ce folosesc interfata S-Class la CommunicAsia 2009</b>Showul CommunicAsia 2009 este cap de afis in aceste zile, el fiind evenimentul numarul 1 din segmentul IT si gazduind numeroase prezentari de terminale mobile. La standul LG, din cadrul showului, au putut fi admirate cele mai noi handseturi dotate cu...

Showul CommunicAsia 2009 este cap de afis in aceste zile, el fiind evenimentul numarul 1 din segmentul IT si gazduind numeroase prezentari de terminale mobile. La standul LG, din cadrul showului, au putut fi admirate cele mai noi handseturi dotate cu interfata S-Class.

Printre noile terminale se numara si LG Arena (LG-KM900), un telefon multimedia, care ofera o experienta audio si video avansata. LG Arena a fost deja lansat in unele tari la inceputul anului si a fost vandut in peste 300.000 de exemplare la doar o luna dupa debutul sau din luna februarie.

LG planuieste sa mai lanseze noi terminale bazate pe interfata S-Class, printre care si smartphone-ul LG-GM730 si primul telefon cu tastatura transparenta, LG-GD900 Crystal. De asemenea, compania pregateste si un handset dotat cu camera de 8 megapixeli si ecran touch, Viewty Smart (LG-GC900).

LG-GM730 vine cu Windows Mobile 6.1, interfata S-Class, e-mail usor de utilizat si o carcasa cu grosime de doar 11.9 mm. LG-GD900 Crystal este primul telefon cu tastatura transparenta din lume, aceasta indeplinind si rolul de touchpad. Ea poate fi folosita ca trackpadul unui laptop si recunoaste scrisul de mana, raspunde la comenzi multi-touch si ofera un nou mod de navigare prin gesturi.

Viewty Smart (LG-GC900) este un telefon cu camera de 8 megapixeli, care foloseste interfata intuitiva S-Class pentru a face poze de calitate. Acesta este urmasul primului Viewty, telefon cu camera de 5 megapixeli, vandut in peste 7 milioane de unitati. LG a anuntat ca va mai prezenta si telefonul GD910, un ceas telefon de fapt, care suporta conectivitate 3G.

De asemenea, producatorul asiatic va sosi la CommunicAsia cu modelul LG-GW550, un nou smartphone dotat cu tastatura QWERTY si functii business. Nici initiativele ecologice nu vor fi neglijate, astfel ca LG va prezenta si telefoane pe baza de energie solara si materiale reciclate. In cele din urma, aflam ca LG va oferi publicului de la CommunicAsia sansa sa vada in actiune telefoanele LG-GM200, LG-GB230, LG-GB106 si LG-GB110, dar si primul chip de modem pentru handseturi, bazat pe tehnologia LTE, de 10 ori mai rapida decat cea 3G.

[Via: Lge.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×