LG prezinta primul telefon Windows Phone 7 Series

Autor:  | Publicat în:  LG 992 ori
<b>LG prezinta primul telefon Windows Phone 7 Series</b>LG Electronics a prezentat cu putin timp in urma primul terminal mobil care ruleaza noua platforma Windows Phone 7 Series. Prezentarea a fost realizata in cadrul Engadget Show, care a avut loc in New York si la aceast ora stim ca va exista si un model...

LG Electronics a prezentat cu putin timp in urma primul terminal mobil care ruleaza noua platforma Windows Phone 7 Series. Prezentarea a fost realizata in cadrul Engadget Show, care a avut loc in New York si la aceast ora stim ca va exista si un model ASUS al acestui handset.

Revenind la handsetul LG, acesta a fost prezentat sub forma de prototip de catre Aaron Woodman, Director al companiei Microsoft. Oficialul a pus accentul pe ecranul de start, motorul de cautare Bing si optiunile multimedia de pe telefon. Zvonurile afirma ca handsetul s-ar numi LG Panther, dar acesta pare a fi mai degraba un nume de cod.

Observati ca terminalul prezinta o tastatura glisanta QWERTY si revenind la capitolul speculatii, am putea vedea acest model pe piata in luna septembrie. Banuim ca sub carcasa se ascunde un procesor de 1 GHz si ca ecranul handsetului este un touchscreen WVGA cel putin, cu diagonala de minim 3.5 inchi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×