LG prezinta primul telefon Windows Phone 7 Series

1.094 ori
<b>LG prezinta primul telefon Windows Phone 7 Series</b>LG Electronics a prezentat cu putin timp in urma primul terminal mobil care ruleaza noua platforma Windows Phone 7 Series. Prezentarea a fost realizata in cadrul Engadget Show, care a avut loc in New York si la aceast ora stim ca va exista si un model...

LG Electronics a prezentat cu putin timp in urma primul terminal mobil care ruleaza noua platforma Windows Phone 7 Series. Prezentarea a fost realizata in cadrul Engadget Show, care a avut loc in New York si la aceast ora stim ca va exista si un model ASUS al acestui handset.

Revenind la handsetul LG, acesta a fost prezentat sub forma de prototip de catre Aaron Woodman, Director al companiei Microsoft. Oficialul a pus accentul pe ecranul de start, motorul de cautare Bing si optiunile multimedia de pe telefon. Zvonurile afirma ca handsetul s-ar numi LG Panther, dar acesta pare a fi mai degraba un nume de cod.

Observati ca terminalul prezinta o tastatura glisanta QWERTY si revenind la capitolul speculatii, am putea vedea acest model pe piata in luna septembrie. Banuim ca sub carcasa se ascunde un procesor de 1 GHz si ca ecranul handsetului este un touchscreen WVGA cel putin, cu diagonala de minim 3.5 inchi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×