LG Q7 apare în benchmark-uri cu Android 8.1 la bord, 4 GB RAM; Iată ce mai ştim despre noul telefon midrange

Autor:  | Publicat în:  LG 1.775 ori
<b>LG Q7 apare în benchmark-uri cu Android 8.1 la bord, 4 GB RAM; Iată ce mai ştim despre noul telefon midrange</b>Anul trecut LG Q6 s-a dorit a fi o variantă lite de LG G6, cu un design spectaculos pentru un telefon low midrange. Acum LG Q7 ar trebui să servească drept alternativă mai accesibilă la LG G7 şi după o serie de certificări şi scăpări, azi a venit..

Anul trecut LG Q6 s-a dorit a fi o variantă lite de LG G6, cu un design spectaculos pentru un telefon low midrange. Acum LG Q7 ar trebui să servească drept alternativă mai accesibilă la LG G7 şi după o serie de certificări şi scăpări, azi a venit momentul să apară şi într-un benchmark. E vorba despre GeekBench, care îi dezvăluie din dotări.

Terminalul a fost deja certificat de către FCC sub numele de cod LM-Q710TS, încă de luna trecută. O variantă derivată a sa, LGE LM-Q710.FG apare acum în GeekBench, cu procesorul MediaTek Helio P10, 4 GB RAM şi Android 8.1 Oreo. E cam modest procesorul, de vreme ce îl întâlneam acum 2 ani pe primul Xperia XA, care acum e considerat depăşit.

LG Q7 apare în benchmark-uri cu Android 8.1 la bord, 4 GB RAM; Iată ce mai ştim despre noul telefon midrange

LG Q6 venea cu un procesor Snapdragon 435, 3 GB sau 4 GB RAM şi Android 7.1. Pentru noul model aşteptăm un ecran Full HD+ cu aspect 18:9, certificare militară pentru extra rezistenta şi eventual şi o cameră duala, deşi predecesorul nu avea aşa ceva. Scorurile din GeekBench sunt puţin mai mari decât cele ale lui LG Q6, dar nu cu mult. Având în vedere dotările preţul nu ar trebui să sară de 200 de euro, poate chiar 150 euro. De asemenea e posibil să vedem mai multe versiuni de telefon, inclusiv un LG Q7+.

Nu cred că vedem vreo funcţie AI aici, având în vedere specificaţiile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×