Porsche Design le-ar fi interzis celor de la Huawei să includă un breton pe modelul Mate RS

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.496 ori
<b>Porsche Design le-ar fi interzis celor de la Huawei să includă un breton pe modelul Mate RS</b>Se întâmplă foarte rar să întrezărim un crâmpei din relaţiile a două mari companii şi modul în care au colaborat, dar iată că am aflat ceva de gen în această săptămână. Colaborarea dintre Porsche Design şi Huawei s-ar fi lăsat cu ceva fricţiuni, Porsche..

Se întâmplă foarte rar să întrezărim un crâmpei din relaţiile a două mari companii şi modul în care au colaborat, dar iată că am aflat ceva de gen în această săptămână. Colaborarea dintre Porsche Design şi Huawei s-ar fi lăsat cu ceva fricţiuni, Porsche Design insistând ca varianta de telefon Huawei Mate RS să nu aibă breton.

Huawei Mate RS Porsche Design este o variantă derivată de Huawei P20 Pro dacă ne uităm la dotări, având aceeaşi cameră triplă, acelaşi procesor, aceeaşi baterie şi cantitate de RAM. Şi ecranul este similar, doar că îi lipseşte bretonul şi se remarcă mai mult muchiile rotunjite. Porsche Design ar fi insistat mult pe lângă Huawei, pentru ca aceştia să nu includă un breton pe Mate RS, considerând acel decupaj inestetic probabil.

Porsche Design şi Huawei au colaborat în ultimii ani, branduind modele ca Mate 9 Porsche Design şi o versiune de Mate 10 Pro. Designerii, care au şi casa de modă şi parfumuri sub acest brand au insistat ca telefonul să fie simetric, aşa că panoul OLED de 6 inch e curbat în mod egal pe toate laturile. Un decupaj i-ar fi ştirbit din simetrie. Au fost şi discuţii aprige cu Huawei pe tema reflectivităţii sticlei din spate.

Ciudăţenia maximă a acestui telefon, faptul că are două scannere de amprente a fost mai mult o decizie Huawei. Porsche Design dorea expres să aibă noul scanner de amprente integrat în ecran, dar Huawei a insistat ca tehnologia e nouă şi consumatorul nu va fi obişnuit cu ea. Ca atare a apărut şi un scanner în spate, mai familiar pentru client. Telefonul plusează şi cu 512 GB stocare şi are o interfaţă special gândită de Porsche Design, care şi-a pus brandul foarte vizibil sub ecran.

Terminalul costă în jur de 8.000 lei pe plan local şi este un fashion phone pentru vedete şi magnaţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×