LG Q9 apare în benchmark-uri cu procesorul Snapdragon 821 la bord, e gata de lansare

2.036 ori
<b>LG Q9 apare în benchmark-uri cu procesorul Snapdragon 821 la bord, e gata de lansare</b>Am scris în multiple rânduri despre LG Q9 şi faptul că ar urma să sosească la începutul acestui an, poate chiar cu LG G8 la pachet. Ce e drept telefonul a fost deja certificat în Coreea de Sud şi azi aflăm că a trecut şi prin benchmark-uri, care dezvăluie

Am scris în multiple rânduri despre LG Q9 şi faptul că ar urma să sosească la începutul acestui an, poate chiar cu LG G8 la pachet. Ce e drept telefonul a fost deja certificat în Coreea de Sud şi azi aflăm că a trecut şi prin benchmark-uri, care dezvăluie un CPU surpriză.

LG Q9 ar trebui să debuteze spre finalul acestei luni şi să vină cu un ecran de 6.1 inch cu breton. Zvonurile iniţiale îl dădeau drept având un CPU Snapdragon 660 la bord, dar iată-l acum apărând în GeekBench cu Qualcomm Snapdragon 821, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Testul respectiv îl menţionează cu numele de cod LGE LM-Q925L şi cu Android Oreo la bord. Snapdragon 821 „motoriza” și LG G6 în cazul in care vi se pare familiar. 

LG Q9 apare în benchmark-uri cu procesorul Snapdragon 821 la bord, e gata de lansare

Cu aceste dotări ajunge la un scor de 1789 puncte în sub testul single core şi 3680 de puncte în cel multi core. Scorurile sunt modeste, dar în linie cu un terminal midrange accesibil. Alte zvonuri afirmă că handsetul va avea un cititor de amprente montat în spate, o baterie de 3550 mAh, suport NFC şi o cameră de 16 MP în spate, plus una frontală de 8 MP. Am avut si imagini live hands-on cu nou venitul cu ceva vreme in urma. 

Nu ar fi stricat să primim Android Pie la bord şi sunt tare curios care va fi selling point-ul aici. Posibil să fie acustica, pentru că LG a pus mare accent pe asta în ultimii ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×