Nokia 9 Pureview apare în GeekBench cu procesorul Snapdragon 845 la bord și 6 GB RAM

1.123 ori
<b>Nokia 9 Pureview apare în GeekBench cu procesorul Snapdragon 845 la bord și 6 GB RAM</b>La ultima verificare aflam că Nokia 9 Pureview urmează a sosi echipat cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 845, dotări pe care le-am mai auzit vehiculate de-a lungul campaniei de leak-uri. Astăzi totuși, în pragul lansării de la

La ultima verificare aflam că Nokia 9 Pureview urmează a sosi echipat cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 845, dotări pe care le-am mai auzit vehiculate de-a lungul campaniei de leak-uri. Astăzi totuși, în pragul lansării de la MWC descoperim o listare din GeekBench care vine să ne dezvăluie că telefonul are și o versiune de 6 GB RAM pentru care doritorii vor plăti extra.

Nokia 9

Apare și aici menționat procesorul octa-core SD845 de 1.8 GHz, dar și faptul că telefonul rulează sistemul de operare Android 9.0 Pie din fabrică, probabil în varianta Android One. Ca performanțe se obțin 8793 puncte la testul multi-core, respectiv 2269 puncte la testul single-core - rezultate acceptabile ținând cont că avem de-a face cu un device axat pe partea foto mai mult.

Nokia 9 Pureview este așteptat cu un mecanism Penta Lens în spate cu 5 senzori foto pe care îi vom putea utiliza în condiții variate, de la low-light, la bokeh și până la capturi cu zoom optic sau fotografii wide. Vom avea un ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD, scanner de amprente integrat în ecran și probabil o baterie cu suport pentru încărcare wireless.

Lansarea sa este programată pentru data de 24 februarie în cadrul unui eveniment special din Barcelona unde are loc MWC 2019. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×