Iată cum se vor vedea filmele pe ecranul 21:9 de pe Xperia XZ4 (Video)

1.783 ori
<b>Iată cum se vor vedea filmele pe ecranul 21:9 de pe Xperia XZ4 (Video)</b>În ultimele luni au tot scăpat detalii despre Sony Xperia XZ4 şi aş putea spune că avem o cameră triplă şi un design neinspirat, eclipsate de ecranul 21:9 ca hype. Azi avem şi un experiment interesant, în care vedem cam cum ar arăta playback-ul video pe..

În ultimele luni au tot scăpat detalii despre Sony Xperia XZ4 şi aş putea spune că avem o cameră triplă şi un design neinspirat, eclipsate de ecranul 21:9 ca hype. Azi avem şi un experiment interesant, în care vedem cam cum ar arăta playback-ul video pe un ecran de acest tip.

Iată cum se vor vedea filmele pe ecranul 21:9 de pe Xperia XZ4 (Video)

Aflăm în ultima vreme ca handsetul are un display de 6.5 inch, pus pe un telefon cu formatul lui Xperia XZ3 în mare. Lungimea va fi impresionantă, de 166.9 mm, mult peste mai toate telefoanele de pe piaţă în ultimii ani. Terminalul riscă să fie ridicol de lung, pentru cât de îngust e. Ar fi totuşi similar la lungime cu iPhone XS Max.

Zvonacul Ice Universe a prezentat randări şi specificaţii pentru telefon până acum, dar şi acest experiment de vizionare video. Sursa ar fi pus mâna pe un model la scară naturală de XZ4, sau cel puţin pe protecţia ecranului sau lipită apoi peste un display pentru a ilustra experienţa. Ceea ce vedem aici este filmul Thor Ragnarok, care nu pare să fi suferit deloc cropping.

Iată cum se vor vedea filmele pe ecranul 21:9 de pe Xperia XZ4 (Video)

Aspectul 21:9 ar fi ideal pentru consumul de conţinuturi cinematografice, unde se merge pe ideea de "cu cât mai wide cu atât mai bine". Asta face totuşi utilizarea în mod Portret ridicolă, chit că vei câştiga mult spaţiu de scroll. Sony Xperia XZ4 ar trebui să debuteze la MWC 2019, cu un procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM şi până la 256 GB stocare. Ar trebui să aibă cititor de amprente lateral, camera selfie singulară super wide angle şi o baterie de 3900 mAh.

Între timp aşteptăm la CES 2019 debutul seriei Xperia XA3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×