LG revine pe piaţa Windows Phone cu modelul LG Lancet; Acesta are dotări modeste şi WP 8.1 Update 2

Autor:  | Publicat în:  LG 961 ori
<b>LG revine pe piaţa Windows Phone cu modelul LG Lancet; Acesta are dotări modeste şi WP 8.1 Update 2</b>Deşi LG este prima companie care a lansat un telefon cu Windows Phone la bord cu c&acirc;ţiva ani &icirc;n urmă, brandul sud coreean a renunţat rapid la acest segment de produse. Totuşi, se pare că LG ar pregăti un nou handset Windows Phone,...

Deşi LG este prima companie care a lansat un telefon cu Windows Phone la bord cu câţiva ani în urmă, brandul sud coreean a renunţat rapid la acest segment de produse. Totuşi, se pare că LG ar pregăti un nou handset Windows Phone, cunoscut sub numele de LG Lancet.

Acesta a apărut pe web în slide-urile pe care le vedeţi integrate în acest articol şi ar urma să debuteze în SUA prin operatorul Verizon. Terminalul are dotări modeste, printre care şi un display LCD de 4.5 inch, cu rezoluţie de 854 x 480 pixeli, dar şi o cameră principală de 8 MP. La bord se afla şi un procesor Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 1 GB RAM şi designul este descris drept ergonomic şi minimalist.

LG revine pe piaţa Windows Phone cu modelul LG Lancet; Acesta are dotări modeste şi WP 8.1 Update 2

Lancet rulează Windows Phone 8.1 Update 2, oferă 8 GB stocare şi cântăreşte 143 de grame. El oferă şi suport LTE, o baterie de 2100 mAh si pare destul de elegant pentru un device compact.  LG a dorit să diferenţieze acest produs de marea masă de modele Windows Phone, incluzând pe el funcţii precum QuickMemo, Gesture Shot, Soft Light şi Knock On. Încă nu e clar dacă produsul va ajunge pe piaţă şi la ce preţ o va face.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×