Sharp cu Vodafone de la McLaren Mercedes

11.025 ori
<b>Sharp cu Vodafone de la McLaren Mercedes</b>Vedem peste tot stilouri Ferrari, ochelari Porsche, breloc Aston Martin si era de asteptat ca marile marci de masini sa isi asocieze brandul cu terminale mobile. Acesta este si cazul telefonului Sharp McLaren Merces, disponibil in reteaua Vodafone. Puteti...

Vedem peste tot stilouri Ferrari, ochelari Porsche, breloc Aston Martin si era de asteptat ca marile marci de masini sa isi asocieze brandul cu terminale mobile. Acesta este si cazul telefonului Sharp McLaren Merces, disponibil in reteaua Vodafone.

Puteti alege intre Vodafone, un telefon GSM dotat cu 3G, un ecran QVGA de 2.2 inch si o camera de 1 megapixel. De asemenea telefonul este dotat cu 20 de MB de memorie interna si  MicroSD (cantarind 110g). Un alt model disponibil este McLAren Mercedes GX29, un terminal GSM cu ecran QVGA de 1.9 inch, camera de 0.3 megapixeli si 3.3 MB de memorie interna.

Concurand cu Ferrari si la acest capitol, McLaren Mercedes si-a imprimant numele pe cele mai noi telefoane Sharp, oferindu-se telefoane slim, cu clapeta, in culorile binecunoscute ale monopostului de Formula 1. Concurenta constructorului se reflecta si in industria mobila si nu ne-ar mira sa vedem telefoane LG Renault sau poate Samsung Toyota.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×