UPDATE PREȚ: OnePlus 2 e disponibil fără invitaţie la un retailer chinez şi are preţuri accesibile; Iată şi oferte speciale!

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 2.213 ori
<b>UPDATE PREȚ: OnePlus 2 e disponibil fără invitaţie la un retailer chinez şi are preţuri accesibile; Iată şi oferte speciale!</b>Există mulţi nemulţumiţi de coada pentru invitaţiile OnePlus 2, astfel că au apărut tot felul de subterfugii şi hackuri pentru a trece &icirc;n fruntea listei. &Icirc;ntre timp diferiţi retaileri din China au &icirc;nceput să v&acirc;ndă...

Există mulţi nemulţumiţi de coada pentru invitaţiile OnePlus 2, astfel că au apărut tot felul de subterfugii şi hackuri pentru a trece în fruntea listei. Între timp diferiţi retaileri din China au început să vândă handsetul fără invitaţie, ceea ce nu poate decât să ne bucure, pentru că alternativele sunt întotdeauna binevenite. Everbuying.com se număra printre aceşti retaileri şi ei anunţa că au un stoc suficient de modele OnePlus 2.

Evident nu aveţi nevoie de invitaţie pentru achiziţia unui OnePlus Two de la această firmă, iar flagshipul OnePlus pe anul 2016 (aşa cum îl numesc ei) a primit foarte mult hype în ultimele luni. Lansat în urmă cu o lună, acest smartphone vine cu procesor octa core Snapdragon 810, în varianta 2.1, cea care nu suferă de supraîncălzire, mulţumită unor mecanisme de răcire eficiente.

Procesorul aduce şi un consum rezonabil de baterie, iar acest handset e dotat cu o cameră principală de 13 megapixeli, cu autofocalizare în 0.2 secunde şi funcţii speciale de captură low light. În faţă se afla o cameră de 5 megapixeli, dar şi un ecran Full HD LTPS LCD de 5.5 inch, cu protecţie Gorilla Glass 4. Trebuie să aflaţi că terminalul are 2 versiuni: una cu 3 GB RAM şi 16 GB stocare şi una cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

OnePlus 2

Toate acestea, plus bateria de 3300 mAh vin într-un corp destul de masiv totuşi pentru standardele actuale, cu grosime de 9.85 mm. OnePlus 2 se remarcă şi prin portul USB Type-C din zona inferioară şi vine cu o baterie Li-Po de 3300 mAh la interior. Avem parte şi de un scanner de amprente integrat în butonul Home, plasat sub ecran, plus două sloturi SIM la bord, dar nu şi slot microSD.

OnePlus 2

O noutate aici este butonul slider din stânga, care ne permite să facem trecerea între modurile audio ale telefonului (None, Priority şi All). Flagshipul OnePlus cântăreşte 175 de grame şi are un design solid şi destul de masiv, dar şi personalizabil, prin acele capace spate din kevlar sau bambus, spre exemplu. Toate acestea pot fi ale voastre, pentru un preţ undeva între 300 şi 400 de dolari de obicei, dar şi mulţi nervi din cauza aşteptării pe listă.

Ei bine, Everbuying oferă un OnePlus Two la preţul de 449.99 dolari în varianta cu 4 GB RAM şi 64 GB ROM, dar doar dacă introduceţi codul cupon special ONEPLUS64 (cu litere mari), respectiv preţul de 379.99 dolari pentru varianta cu 16 GB stocare şi 3 GB RAM, cu codul cupon asociat ONEPLUS16 (cu litere mari). Preţurile sunt foarte atractive şi dispare şi timpul de aşteptare!

UPDATE: EverBuying oferă acum modelul de 64 GB la prețul de 435.99 dolari, odată cu introducerea codului de reducere ONEPLUS64!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×