LG trimite invitațiile pentru evenimentul Optimus G2 de pe 7 august, postează un teaser (Video)

1.083 ori
<b>LG trimite invitațiile pentru evenimentul Optimus G2 de pe 7 august, postează un teaser (Video)</b>Luna viitoare vom face cunostiinta cu noul flagship al celor de la LG, Optimus G2, care are scopul de a rivaliza cu HTC One și Samsung Galaxy S4. Acest model a avut parte de scurgeri de informații, dar nu exagerate, deci rămâne învăluit în mister....

Luna viitoare vom face cunostiinta cu noul flagship al celor de la LG, Optimus G2, care are scopul de a rivaliza cu HTC One și Samsung Galaxy S4. Acest model a avut parte de scurgeri de informații, dar nu exagerate, deci rămâne învăluit în mister.

Astăzi vedem un teaser video de la LG cu privire la noul venit și aruncăm o privire și asupra invitației, în imaginea de mai sus. LG va organiza evenimentul de lansare la New York, pe 7 august și se zvonește că am putea vedea și alte terminale luna viitoare, precum o nouă tabletă și telefonul LG Optimus L9 II, pe lângă G2.

Observați că în invitație LG a subliniat clar litera "G" și cifra 2, iar clipul teaser are un motto interesant: "To me, you are perfect. From G...". E interesant faptul că lista de dotări a acestui smartphone rămâne un mister, în afară de procesorul Snapdragon 800 și conectivitatea LTE-A. în lună martie apăruseră zvonuri conform cărora acest terminal ar avea 3 GB RAM, dar rămâne să vedem peste câteva săptămâni cât de reale erau acestea.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×