Câteva huse pregătite pentru LG G4 se dezvăluie în randări de calitate; vedem și cum arată device-ul

Autor:  | Publicat în:  LG 2.744 ori
<b>Câteva huse pregătite pentru LG G4 se dezvăluie în randări de calitate; vedem și cum arată device-ul</b>După ce anterior aflam că sud-coreenii de la LG plănuiesc lansarea noului flagship G4 pentru data de 28 aprilie, astăzi un producător de accesorii ne dezvăluie o serie de randări cu huse destinate acestui model. &Icirc;n același timp avem ocazia...

După ce anterior aflam că sud-coreenii de la LG plănuiesc lansarea noului flagship G4 pentru data de 28 aprilie, astăzi un producător de accesorii ne dezvăluie o serie de randări cu huse destinate acestui model. În același timp avem ocazia să remarcăm și design-ul terminalului cu display de 5.5 inch.

Aceste imagini par a dezvălui exact forma semi-curbată a randării lui LG G4 ce a apărut la începutul lunii martie prin intermediul contului de Twitter @OnLeaks. Din punct de vedere al design-ului, telefonul pare a adopta o carcasă cu elemente împrumutate atât de la G3, cât și de la G Flex 2.

Totodată, aceste fotografii ne arată că principalele porturi și elemente de conectivitate au rămas în același loc, printre acestea numărându-se portul microUSB v2.0, jack-ul audio, microfoanele, și emițătorul infraroșu. Din câte am descoperit acum câteva zile, LG G4 va sosi cu display QHD de 5.5 inch, 3 GB RAM și un procesor Snapdragon 808.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×