Câteva huse pregătite pentru LG G4 se dezvăluie în randări de calitate; vedem și cum arată device-ul

Autor:  | Publicat în:  LG 3.002 ori
<b>Câteva huse pregătite pentru LG G4 se dezvăluie în randări de calitate; vedem și cum arată device-ul</b>După ce anterior aflam că sud-coreenii de la LG plănuiesc lansarea noului flagship G4 pentru data de 28 aprilie, astăzi un producător de accesorii ne dezvăluie o serie de randări cu huse destinate acestui model. &Icirc;n același timp avem ocazia...

După ce anterior aflam că sud-coreenii de la LG plănuiesc lansarea noului flagship G4 pentru data de 28 aprilie, astăzi un producător de accesorii ne dezvăluie o serie de randări cu huse destinate acestui model. În același timp avem ocazia să remarcăm și design-ul terminalului cu display de 5.5 inch.

Aceste imagini par a dezvălui exact forma semi-curbată a randării lui LG G4 ce a apărut la începutul lunii martie prin intermediul contului de Twitter @OnLeaks. Din punct de vedere al design-ului, telefonul pare a adopta o carcasă cu elemente împrumutate atât de la G3, cât și de la G Flex 2.

Totodată, aceste fotografii ne arată că principalele porturi și elemente de conectivitate au rămas în același loc, printre acestea numărându-se portul microUSB v2.0, jack-ul audio, microfoanele, și emițătorul infraroșu. Din câte am descoperit acum câteva zile, LG G4 va sosi cu display QHD de 5.5 inch, 3 GB RAM și un procesor Snapdragon 808.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×