LG UX280 Wine lansat in SUA, in era Obama

Autor:  | Publicat în:  LG 4.351 ori
<b>LG UX280 Wine lansat in SUA, in era Obama</b>Iata si prima lansare a unui terminal mobil in SUA, acum conduse de Barack Obama. Este vorba despre handsetul LT UX280, cunoscut si sub numele de Wine si pus in vanzare de catre US Cellular. Telefonul cu clapeta este unul de nivel mediu spre entry-level,...

Iata si prima lansare a unui terminal mobil in SUA, acum conduse de Barack Obama. Este vorba despre handsetul LT UX280, cunoscut si sub numele de Wine si pus in vanzare de catre US Cellular.

Telefonul cu clapeta este unul de nivel mediu spre entry-level, disponibil in 2 variante de culoare: argintiu si rosu. Wine soseste impreuna cu un abonament pe 2 ani si costa doar 29.95 dolari, daca optati pentru abonament sau 179.95 dolari la liber. Lista sa de specificatii include un display intern TFT cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, GPS, Bluetooth si o camera de 1.3 megapixeli.

LG UX280 Wine este compatibil cu aparatele auditive ale celor cu probleme de auz si incorporeaza o baterie care rezista in standby pana la 7 zile si in mod convorbire pana la 4 ore. Terminalul poate fi achizitionat online sau din magazinele celor de la US Cellular.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×