Nokia suporta BlackBerry Connect din nou

1.345 ori
<b>Nokia suporta BlackBerry Connect din nou</b>In luna iulie a anului trecut Nokia anunta ca va renunta sa ofere suport pentru solutia BlackBerry Connect, o aplicatie care permite handseturilor S60 sa comunice cu serverele BlackBerry. Iata ca finlandezii au revenit asupra deciziei, lasand totusi...

In luna iulie a anului trecut Nokia anunta ca va renunta sa ofere suport pentru solutia BlackBerry Connect, o aplicatie care permite handseturilor S60 sa comunice cu serverele BlackBerry. Iata ca finlandezii au revenit asupra deciziei, lasand totusi dezvoltarea in seama celor de la RIM.

BlackBerry Connect oferea functii de baza, gen email si asta in vreme ce emailul nativ Nokia si optiunile PIM lasau mult de dorit. Conform bossului sectiunii Nokia Messaging, Tim Furlong, RIM, producatorul canadian de terminale BlackBerry lucreaza la propria sa solutie, care va fi disponibila in curand.

Furlong pare a fi mai deschis fata de initiativa creatorului lui BlackBerry, cel putin cata vreme canadienii se ocupa de noul soft. Esential este faptul ca utilizatorii de terminale bazate pe platforma S60 vor beneficia in curand de o optiune de conectivitate BlackBerry imbunatatita, datorita celor de la RIM si poate ca vom vedea in curand intreaga suita de aplicatii BlackBerry suportata pe telefoanele Nokia.

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×