LG V10 înregistrează vânzări mai scăzute decât se aştepta LG în Coreea de Sud; Nu e nici măcar în top 10

Autor:  | Publicat în:  LG 1.142 ori
<b>LG V10 înregistrează vânzări mai scăzute decât se aştepta LG în Coreea de Sud; Nu e nici măcar în top 10</b>LG Electronics a lansat cu mult entuziasm telefonul LG V10 cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urmă, terminalul remarc&acirc;ndu-se printr-o serie de aspecte unice faţă de concurenţă. El aducea &icirc;n primul r&acirc;nd un ecran secundar...

LG Electronics a lansat cu mult entuziasm telefonul LG V10 cu câteva săptămâni în urmă, terminalul remarcându-se printr-o serie de aspecte unice faţă de concurenţă. El aducea în primul rând un ecran secundar deasupra celui principal, dar şi două camere frontale de 5 MP. Azi aflăm că handsetul nu se vinde prea bine în ţara sa de baştină.

E drept că e vorba doar de o săptămână de la punerea sa în vânzare, dar în aceste 7 zile, handsetul nu a prins nici top 10 vânzări locale. Datele compilate de firma de studii de piaţă Atlas Research & Consulting arată că LG V10 e de abia pe locul 15 la vânzări. Pe locul 1 în Coreea de Sud se afla Samsung Galaxy Note 5, iar topul mai include şi alte modele Samsung, precum Galaxy S6, Galaxy A5, Galaxy Grand Max şi Galaxy Sense.

LG V10 sosea cu o alură de hit, remarcându-se prin dotări de top, precum 4 GB RAM, ecran Quad HD de 5.7 inch sau camera de 16 megapixeli. În plus, acest model vine şi cu acustica HiFi şi o carcasă cu protecţie Dura Guard, care îi asigură rezistenta la scăparea pe jos. De asemenea şi preţul lui V10 e competitiv, la doar 615 dolari, faţă de alte modele high end de pe piaţă.

Aşteptam totuşi să vedem şi performanţa în vânzările internaţionale înainte de a ne pronunţa legat de acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×