Sony neagă faptul că va ieşi de pe piaţa Mobile, promite noi telefoane cu ecrane şi camere şi mai bune

Autor:  | Publicat în:  Sony 736 ori
<b>Sony neagă faptul că va ieşi de pe piaţa Mobile, promite noi telefoane cu ecrane şi camere şi mai bune</b>&Icirc;n 2015 am auzit de nenumărate ori zvonul că Sony s-ar pregăti să iasă de pe piaţa Mobile, &icirc;n special dacă anul 2016 nu le va aduce profit &icirc;n acest segment. Ei bine, azi aflăm chiar de la un oficial Sony că nu există nici...

În 2015 am auzit de nenumărate ori zvonul că Sony s-ar pregăti să iasă de pe piaţa Mobile, în special dacă anul 2016 nu le va aduce profit în acest segment. Ei bine, azi aflăm chiar de la un oficial Sony că nu există nici vorbă de o astfel de mutare, iar Sony continua să pregătească noi handseturi.

Uneori credem că zvonuri de genul sunt menite pentru speculaţii la bursă, mai ales gândindu-ne de câte ori am auzit acelaşi lucru despre BlackBerry, Nokia pe vremuri sau HTC mai nou. Sony tocmai a anunţat luna trecută terminalele Xperia Z5, Z5 Compact şi Xperia Z5 Premium, acesta din urmă fiind primul telefon cu ecran 4K din lume. Pentru a opri toate speculaţiile, Jonathan Lin, manager Sony Mobile Taiwan a luat poziţie.

El a declarat că toate zvonurile despre renunţarea Sony la segmentul mobil sunt false ba mai mult de atât, Sony Mobile pregăteşte noi telefoane, cu ecrane şi camere mai bune, dar şi cu eficienţa energetică crescută. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei conferinte de presă pentru lansarea lui Sony Xperia Z5 Premium în Taiwan. Nu putem să nu ne întrebam şi când va decide Sony să schimbe şi designul terminalelor sale, care merg pe direcţia OmniBalance de ani buni deja.

Ce e drept nici seria Lumia de la Microsoft nu a schimbat Fabula Design de mult....

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×