Tableta Samsung Galaxy View îşi face apariţia în GFXBench şi are câteva specificaţi confirmate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 609 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy View îşi face apariţia în GFXBench şi are câteva specificaţi confirmate</b>La finalul evenimentului Samsung de la IFA 2015, cel care ne-a adus smartwatchurile Gear S2 luam contact cu ineditul device Samsung Galaxy View. La acea vreme nu se ştia dacă e vorba de o tabletă, sau de un serviciu al sud coreenilor, dar lucrurile...

La finalul evenimentului Samsung de la IFA 2015, cel care ne-a adus smartwatchurile Gear S2 luam contact cu ineditul device Samsung Galaxy View. La acea vreme nu se ştia dacă e vorba de o tabletă, sau de un serviciu al sud coreenilor, dar lucrurile încep să se clarifice azi, printr-o nouă scăpare.

Aparent, terminalul ar fi fost testat în GFXBench, iar specificaţiile sale sunt acum confirmate. Galaxy View este o tabletă cu ecran mare, menită pentru consumul video şi destinată sălilor de clasă, birourilor şi sufrageriilor. Cunoscut şi sub numele de cod SM-T670, acest device aduce un ecran de 18.5 inch, un procesor 64 bit octa core Exynos 7580, GPU Mali T720 şi 2 GB RAM.

Avem parte şi de 32 GB stocare, o cameră frontală de 2 MP şi o baterie de 5700 mAh. Tableta rulează Android 5.1.1 şi deşi e listata fără camera principală, ea ar trebui să includă un senzor de 8 MP. Chiar şi dimensiunile lui View au apărut pe web: 451.8 mm lăţime, 275.8 mm lungime şi 11.9 mm grosime. Certificările RRA şi SIG au fost trecute deja, deci anunţarea produsului este iminentă.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×