Nokia 8 primeşte preţ în reţeaua Vodafone România; Viitorul flagship costă 2354 lei la liber

15.375 ori
<b>Nokia 8 primeşte preţ în reţeaua Vodafone România; Viitorul flagship costă 2354 lei la liber</b>După multiple scăpări internaţionale ale lui Nokia 8, a venit şi momentul uneia locale. Astfel, am aflat care va fi preţul acestui terminal în oferta celor de la Vodafone România. Informaţia este de la o sursă de încredere, iar preţul pare destul de plauz

După multiple scăpări internaţionale ale lui Nokia 8, a venit şi momentul uneia locale. Astfel, am aflat care va fi preţul acestui terminal în oferta celor de la Vodafone România. Informaţia este de la o sursă de încredere, iar preţul pare destul de plauzibil.

E vorba despre suma de 434 de euro, fără TVA, deci mai trebuie să adăugăm încă 86 de euro să zicem. Terminalul va gravita undeva pe la 520 de euro cu preţul final, ceea ce subminează flagshipuri ca Galaxy S8 sau HTC U11 şi nu sună rău deloc pentru un telefon cu camera duala şi procesor Snapdragon 835. Acest flagship este aşteptat să debuteze pe 16 august şi să vină cu optică Carl Zeiss. Zvonurile precedente vorbeau despre 600 euro mai degraba.

Nokia 8 primeşte preţ în reţeaua Vodafone România; Viitorul flagship costă 1950 lei

Recent am aflat că telefoanele Nokia de generaţie nouă vor putea folosi interfaţa consacrata pe terminalele Lumia cu dotări peste medie. Nokia 8 apărut deja o scurtă perioadă de timp pe site-ul Nokia China, cu imagini cu tot, dar a fost scos rapid de pe site. Ca design acest model aduce cu Nokia 6 din faţă, iar spatele este ceva mai rotunjit şi dominat de cameră duală. Corpul este metalic, evident.

Este un terminal îngust, cu ecran 2.5D şi buton Home cu scanner de amprente integrat. Acum că avem preţul local aşteptăm şi oferte la abonament pentru acest model şi mişcări din partea operatorilor rivali. Pare a se bate cu LG G6 si Huawei P10, mai degraba decat cu S8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×