LG V30 are parte de o mega-scăpare într-un clip video; avem încă o confirmare a design-ului

1.504 ori
<b>LG V30 are parte de o mega-scăpare într-un clip video; avem încă o confirmare a design-ului </b>Nici phablet-ul LG V30 nu se lasă mai prejos în materie de scăpări și vedem astăzi un mega-leak, unul ce constă într-un clip video de aproximativ 3 minute în care vedem cum telefonul este utilizat în diferite scenarii pentru fotografierea

Pentru că am criticat faptul faptul că LG V30 nu a avut pe atât de multe leak-uri precum iPhone 8 sau Galaxy Note 8 să spunem, iată că astăzi avem parte de o mega scăpare ce vine sub forma unui clip video. Cei de la organizația HITRECORD condusă de celebritatea Joseph Gordon Levitt (nume care au mai fost implicate în parteneriate cu LG), au pus la cale un nou proiect de curând, unul video în care se afișează chiar LG V30.

LG V30

Aflăm că membrii unei comunități au fost rugați de către HITRECORD să creeze materiale video unice cu nimeni altul decât viitorul phablet LG V30 care va oferi o cameră duală cu senzor standard + senzor secundar wide-angle. Clipul servește pe post de reconfirmare a design-ului edge-to-edge cu panou frontal aproape identic lui Galaxy S8 și remarcăm în același timp modificările aduse în zona camerei duale. 

LG V30

Sud-coreenii decid să meargă pe un design ceva mai diferit, bliț-ul LED fiind acum prezent în afara ferestrei ce gâzduiește cei doi senzori foto. Din punct de vedere hardware ar trebui să vedem aici un display de 6 inch cu rezoluție QHD, tehnologie OLED și aspect ratio 18:9, un procesor Snapdragon 835 și aparent o baterie de 3.200 mAh exact precum Note 8.

Vom mai avea și jack audio, suport HDR 10 și Google Daydream, respectiv certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Aveți clipul mai sus și cum design-ul a fost confirmat din mai multe surse, asta înseamnă că nu vom mai avea surprize la acest capitol. Lansarea este programată pentru data de 31 august! 

Pentru discuții interesante despre noul phablet vă invităm și pe forum!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×