LG V35 ThinQ are parte de un leak major; Aflăm detalii despre cameră, ecran și funcțiile AI

1.545 ori
<b>LG V35 ThinQ are parte de un leak major; Aflăm detalii despre cameră, ecran și funcțiile AI</b>Cu toate că LG Electronics încă nu a anunțat noul său flagship, avem deja parte de leak-uri majore pentru viitorul smartphone de top ce va fi numit LG V35 ThinQ. Detaliile vin din partea celor de la AndroidHeadlines care ar fi pus mâna pe o serie

În timp ce așteptăm lansarea lui LG G7 ThinQ ce este programată pentru data de 2 mai în New York, iată că pe web își face apariția un leak major asociat viitorului terminal high-end din portofoliul sud-coreenilor și anume LG V35 ThinQ. Informațiile vin din partea celor de la AndroidHeadlines care au pus mâna pe o serie de documente oficiale LG în care sunt notate detalii importante despre noul telefon.

Display și Design

Aflăm din start faptul că LG V35 ThinQ va adopta un ecran QHD+ de 6 inch cu tehnologie OLED, informații ce confirmă prezența unui panou cu aspect 18:9. Se va ajunge la un raport screen to body de aproximativ 80% și un detaliu important menționat aici este că telefonul nu va avea un decupaj precum se va întâmpla cu LG G7 ThinQ. Cât despre design, acesta nu ar urma să aibă parte de prea multe schimbări și aflăm că la debut vor fi disponibile două culori cu look glossy: negru și gri.

Camere foto

Potrivit informațiilor dezvăluite astăzi, LG va păstra un modul de cameră duală pe LG V35 ThinQ, de această dată fiind vorba despre un senzor principal de 16 megapixeli cu deschidere f/1.6 și suport pentru captură HDR 10-bit și despre un senzor secundar de 16 megapixeli cu lentile wide la 107 grade. Același setup va fi disponibil și pe LG G7 ThinQ și vom găsi aici funcții precum AI Cam, respectiv Super Bright Mode.

Audio și AI

Mai aflăm și că LG V35 ThinQ va opta pentru un chip Hi-Fi Quad DAC 32-bit și că telefonul va dispune de un sistem de recunoaștere vocală la distanță de până la 5.18 metri. AI-ul va fi utilizat și în alte aplicații pe lânga camera foto și nu ar fi exclus să vedem și pe phablet-ul cel nou un buton fizic dedicat pentru acționarea asistentului vocal. Nu sunt detalii despre lansare, dar ne-am putea aștepta ca debutul să vină prin toamnă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×