LG V30+ primește o actualizare software în Coreea ce aduce funcțiile AI de pe V30S ThinQ

1.063 ori
<b>LG V30+ primește o actualizare software în Coreea ce aduce funcțiile AI de pe V30S ThinQ</b>În cadrul ediției MWC din acest an cei de la LG Electronics au lansat smartphone-ul LG V30S ThinQ, o variantă ușor modificată a phablet-ului V30 din 2017. Printre noutățile oferite de noul dispozitiv am avut și implementarea AI-ului în zona de

Printre telefoanele pe care le-am văzut în acest an în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 s-a numărat și LG V30S ThinQ, acesta fiind un upgrade minor adus pentru phablet-ul V30 ce debuta în 2017. Dispozitivul se diferențiază de modelul standard prin spațiul de stocare mai mare, cei 6 GB de RAM și prin funcțiile AI pe care sud-coreenii de la LG Electronics le-au adus în zona de captura foto.

LG V30+

Inedit este că pe finalul acestei săptămâni, LG a început să distribuie în Coreea de Sud un update destul de măricel pentru LG V30+, unul care spre uimirea utilizatorilor aduce fix acele funcții AI de pe V30S. În changelog-ul actualizării este specificat clar faptul că handset-ul se poate bucura acum de funcțiile Q Lens, AI Camera, Bright Camera, dar și de Q Voice, respectiv Google Assistant.

Acestea pot fi accesate din aplicația de cameră foto fix precum am procedat și noi în handson-ul lui LG V30s. Încă nu este clar dacă funcționalitatea va fi extinsă și către LG V30, dar cum dispozitivele vin echipate cu același procesor Snapdragon 835 nu văd de ce nu s-ar aduce și pe phablet-ul original aceste aplicații AI.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×