Apar detalii despre LG V30s: 256 GB stocare, "LG Lens" şi AI; Îl aşteptăm la MWC 2018

1.482 ori
<b>Apar detalii despre LG V30s: 256 GB stocare, "LG Lens" şi AI; Îl aşteptăm la MWC 2018</b>Deși nu vor sosi la MWC 2018 cu flagship-ul G7, sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc o lansare de smartphone - cea a lui LG V30s. După cum indică și numele este vorba despre o variantă upgrade a phablet-ului dezvăluit pe finalul lui 2017

Dacă LG G7 a fost întors în faza de proiectare, avem de aşteptat între timp un alt smartphone high end al companiei, o nouă versiune de LG V30. Aceasta va sosi la MWC 2018 la final de lună şi e cunoscută provizoriu ca LG V30s. Acum aflăm şi informaţii cu privire la acest terminal, pe care precedentele zvonuri îl tot asociau cu tehnologii AI.

Vă reamintesc că LG V30 debuta toamna trecută, cu un design foarte arătos, noi opţiuni ale camerei şi inaugurând deschiderea F/1.6 pe mobil. Acum, varianta cea nouă ar avea 256 GB stocare, asta în condiţiile în care LG V30 aducea 64 GB, iar LG V20 Plus 128 GB. V30s primeşte şi 6 GB RAM teoretic, iar terminalul ar urma să folosească noua funcţie "LG Lens".

Este vorba despre o experienţă fotografică bazată pe AI care îmbunătăţeşte camera duală deja apreciată pe LG V30. Cum face asta? Prin machine learning, algoritmi noi, eventual şi ceva recunoaştere de scene, procesare inteligentă şi capacitatea de a se adapta la condiţii dificile de fotografiere. Surse din Coreea afirmă că pe lângă aceste lucruri vom vedea şi ceva de genul lui Bixby Vision, cu capacitatea de a identifica obiecte, branduri, a realiza traduceri şi a detecta coduri QR, dar şi puncte de reper.

Nu e foarte clar ce procesor se află la interiorul acestui model şi dacă rămâne acelaşi Snapdragon 835 ca la LG V30 sau eventual primim un Snapdragon 845. Menţionăm că prezentarea LG de la MWC are loc pe 26 februarie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×