LG V35 ThinQ primește o variantă Signature de 1500 euro; Vine cu acustică Bang & Olufsen

822 ori
<b>LG V35 ThinQ primește o variantă Signature de 1500 euro; Vine cu acustică Bang & Olufsen</b>În vreme ce Huawei lansează versiuni limitate Porsche pentru unele modele de smartphone-uri din portofoliul său, așa și cei de la LG lansează terminale din seria Signature. Cel mai nou produs din această gamă de lux se numește LG V35 Signature

Dacă firme precum Huawei și Oppo apelează la parteneriate cu producători din lumea auto pentru a lansa pe piață smartphone-uri deosebite în ediție limitată, așa și sud-coreenii de la LG Electronics vin cu variante speciale din seria Signature. Cel mai nou exemplu este telefonul LG V35 Signature, un dispozitiv premium cu preț uriaș pe care compania îl lansează doar pe piața din Coreea de Sud.

Acesta este bazat pe modelul LG V35 ThinQ și vine echipat cu un ecran OLED de 6 inch (rezoluție de 2880 x 1440 pixeli) și aspect 18:9, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și cu 6 GB RAM + 256 GB de stocare flash. Oferă și slot microSD, o cameră frontală de 8 megapixeli, iar în spate o cameră duală cu senzori CMOS de 16 megapixeli, unul dintre aceștia fiind de tip wide.

V35 Signature are și baterie de 3300 mAh cu suport Quick Charge 3.0 și încărcare wireless, port USB-C, Bluetooth 5.0, Wi-Fi dual-band și certificare IP68 pentru rezistență la apă. Aflăm că telefonul vine și cu certificare militară MIL-STD-810G, cu acustică Band & Olufsen și cu un panou spate procesat din ceramică de zirconiu. 

Prețul este de 1535 euro și doar 300 unități vor fi produse. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×