Azi debuteaza CeBIT 2008 la Hanovra

1.515 ori
<b>Azi debuteaza CeBIT 2008 la Hanovra</b>Industria tehnologica a Europei se pregateste de cel mai mare eveniment tech si IT al anului, desfasurat la Hanovra, in Germania sub numele de CeBIT. De obicei, peste 400.000 de persoane participa la evenimentul care permite oamenilor de afaceri si...

Industria tehnologica a Europei se pregateste de cel mai mare eveniment tech si IT al anului, desfasurat la Hanovra, in Germania sub numele de CeBIT.

De obicei, peste 400.000 de persoane participa la evenimentul care permite oamenilor de afaceri si consumatorilor sa priveasca viitoare modele de terminale, dar si software nou. In anii trecuti, tehnologiile mobile au ocupat o pozitie centrala in cadrul expozitiei, dar in 2008, evenimentul se axeaza pe probleme de mediu, conform celor de la BBC. Astfel, vor fi expuse metode eficiente de a folosi computere de mari dimensiuni si gadgeturi care sunt mai environmentally friendly decat in anii precedenti.

Una dintre sectiunile showului va fi dedicata tehnologiilor care au ca scop reducerea efectului de sera, produs prin generarea electricitatii care alimenteaza PC-urile. Cei de la Sun Microsystems vor demonstra ca un sistem computerizat din cadrul CeBIT poate functiona doar pe baza de energie solara. Greenpeace isi va face simtita prezenta de asemenea, in cadrul CeBIT, analizand ofertele ecologice ale diferitelor companii prezente. CeBIT 2008 se va desfasura intre 4 si 9 martie, evenimentul fiind scurtat cu o zi si reorientat catre lumea oamenilor de afaceri.

In anii precedenti, CeBIT 2008 era o ocazie pentru numeroase firme de a participa doar pentru a semna contracte si a cumpara echipamente noi. In ciuda scurtarii showului, peste 6000 de companii vor avea standuri la CebIT si sute de mii de vizitatori sunt asteptati. Noua strategie pune accentul mai putin pe consumatori si lansari spectaculoase, programate acum pentru weekend. Reorganizarea CeBIT a fost facuta din dorinta de a deosebi showul fata de rivalii sai, CES, Mobile World Congress si IFA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×