LG va depăși 60 de milioane de unități smartphone livrate În acest an

Autor:  | Publicat în:  Statistici 810 ori
<b>LG va depăși 60 de milioane de unități smartphone livrate În acest an</b>LG Electronics este producătorul numărul 2 de telefoane din Coreea, dar anul 2014 se anunță prolific pentru această companie. Analiștii estimează că în acest an sud coreenii ar putea livra peste 60 de milioane de smartphone-uri, în special...

LG Electronics este producătorul numărul 2 de telefoane din Coreea, dar anul 2014 se anunță prolific pentru această companie. Analiștii estimează că în acest an sud coreenii ar putea livra peste 60 de milioane de smartphone-uri, în special datorită modelului LG G3.

Firma Kiwoom Securities Co afirmă că G3 va câștiga teren chiar și după lansarea noului iPhone. Mai interesant e că Samsung ar putea înregistra doar vânzări de 62 de milioane unități smartphone în 2014, periculos de aproape de rivalul său. Aceasta ar fi pentru prima oară când LG ajunge la un număr atât de mare de modele, din 2010 de când a intrat puternic pe piața smartphone.

în 2011 și 2012 creatorul lui G3 a ajuns de abia la 20 de milioane de unități livrate, în vreme ce în 2013 a făcut un salt la 47.6 milioae de unități, datorită seriei G și modelelor low end și midrange. Luna trecută cifrele celor de la IDCplasau LG la o cotă de piață de 4.9% pe trimestrul 2 al acestui an, în vreme ce Samsung are 25.2% din piață, cu 7.1% mai puțin decât în 2013.

Samsung a înregistrat aceasta scădere din cauza firmelor din China, care au prețuri mai accesibile la terminale mobile, dar LG nu resimte șocul la fel de mult, pentru că se axează mai mult pe modele high end și nu pe o avalanșă de handseturi low end și midrange că Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×