Utilizatorii de terminale LG afectate de bootloop au câștig de cauză în instanță; iată ce primesc aceștia

3.405 ori
<b>Utilizatorii de terminale LG afectate de bootloop au câștig de cauză în instanță; iată ce primesc aceștia</b>Sud-coreenii de la LG Electronics nu au o reputație prea bună printre publicul ce le-a ales smartphone-urile, asta pentru că multe dintre modelele aduse pe piață au suferit de fenomenul numit bootloop. S-a ajuns la un moment dat la procese

Motivul pentru care mulți utilizatori aflați în căutarea unui smartphone nou ezită alegerea unui model LG se datorează fenomenului de bootloop pentru care sud-coreenii sunt faimoși putem spune. Această problemă ce face referire la defectul de fabricație ce contribuie la blocarea telefonului într-un proces de restart continuu a fost descoperită de către utilizatori în perioada 2015 - 2016 pe o serie de diferite terminale.

Cel mai afectat a fost LG G4, dar nici modele precum G5, V10, V20 sau Nexus 5X nu au scăpat de această problemă care i-au îndemnat pe unii să depună plângeri în instanță, ajungându-se astfel la un proces major. În martie anul trecut era deschis procesul și astăzi descoperim că instanța a ajuns la o decizie, aceea că LG trebuie să ofere recompense utilizatorilor afectați.

Sunt vizați utilizatorii din SUA care au participat la proces și aceștia au la dispoziție două variante. Fie aleg să primească suma de 425 dolari cash, fie să beneficieze de un discount de 700 dolari pentru achiziția unui nou telefon LG. Soluția găsită este cu siguranță primită cu brațele deschise de către utilizatori și cred că mulți vor alege banii și nu vor mai opta pentru achiziția unui alt telefon marca LG ținând cont de problemele avute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×