LG Viewty vinde peste 300.000 de unitati in doar 5 saptamani

1.765 ori
<b>LG Viewty vinde peste 300.000 de unitati in doar 5 saptamani</b>Suma acestor unitati se aplica doar pietei europene, la ora actuala, iar anuntul a fost facut de catre cei de la LG Electronics, al caror terminal Viewty, pare a fi un succes total. LG anunta ca telefonul este foarte popular in tari ca Marea Britanie,...

Suma acestor unitati se aplica doar pietei europene, la ora actuala, iar anuntul a fost facut de catre cei de la LG Electronics, al caror terminal Viewty, pare a fi un succes total.

LG anunta ca telefonul este foarte popular in tari ca Marea Britanie, Franta si Germania, unde handsetul vinde si 6300 de unitati zilnic. Numarul depaseste chiar si recordurile initiale ale producatorului, stabilite de catre LG Chocolate sau LG Shine, intr-o perioada similara de timp. Dr. Skott Ahn, presedinte ci CEO al LG Electronics Mobile afirma "Suntem incantati de imensul interes al clientilor nostri. In unele tari se poate vorbi chiar de epuizarea stocului de telefoane, modelul Viewty".

De asemenea, Ahn defineste succesul terminalului drept o mare realizare pentru LG, mai ales ca telefonul este primul dintr-o linie high-tech a companiei. Vanzarile lui Viewty vor continua sa creasca, conform analistilor, la nivel global de vreme ce terminalul tocmai a fost lansat pe piata Estului Mijlociu si in numeroase tari asiatice. Va reamintim faptul ca handsetul este disponibil si in Romania, la un pret de aproximativ 1800 RON.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×