Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge vor fi produse și în fabrici din India; Terminalele debutează la nivel local

783 ori
<b>Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge vor fi produse și în fabrici din India; Terminalele debutează la nivel local</b>&Icirc;n cadrul prezentării oficiale a lui Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge &icirc;n India, care a avut loc astăzi, a fost anunţat şi faptul că terminalele vor fi produse și&nbsp;&icirc;n fabrici din această ţară. Produsele vor fi &icirc;n magazinele...

În cadrul prezentării oficiale a lui Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge în India, care a avut loc astăzi, a fost anunţat şi faptul că terminalele vor fi produse și în fabrici din această ţară. Produsele vor fi în magazinele indiene pe 10 aprilie, aceeaşi dată la care vor sosi la nivel global în magazine.

Se pare că centrele de cercetare şi dezvoltare Samsung din India ar fi contribuit semnificativ la inovaţiile aduse de noile handseturi, de aceea s-a ajuns ca producţia să aibă loc în ţara cu a doua cea mai mare populaţie din lume. Samsung are două fabrici mari în India şi trei centre R&D. Unele dintre funcţiile camerei, dar şi download booster şi browserul au fost dezvoltate în India, se pare.

Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge au fost lansate în cadrul unui eveniment oficial în România pe 17 martie şi au ajuns deja pe masa de teste Mobilissimo.ro, în versiuni pre release. Ambele modele vin cu carcase din sticlă şi metal, procesoare puternice Exynos 7420 octa core 64 bit şi ecrane Quad HD Super AMOLED, plus camere de 16 MP cu OIS şi captura video 4K.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×