LG W10 este noul mid-range pregătit pentru debut în India; Iată-l în fotografii

860 ori
<b>LG W10 este noul mid-range pregătit pentru debut în India; Iată-l în fotografii </b>În ultimele săptămâni am aflat printre altele și faptul că sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc lansarea seriei W de terminale mid-range pe piața din India, acolo unde va concura cu modelele Samsung Galaxy A

În ultimele săptămâni am aflat printre altele și faptul că sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc lansarea seriei W de terminale mid-range pe piața din India, acolo unde va concura cu modelele Samsung Galaxy A, dar și cu telefoanele accesibile Xiaomi Redmi. Am avut ocazia să descoperim și câteva dintre trăsăturile acestor prime smartphone-uri din serie, iar acum aflăm și denumirile.

LG W10

Ei bine, descoperim că unul dintre aceste device-uri se va numi LG W10 - telefon pe care îl vedem și în fotografii proaspete. Acesta are un ecran cu decupaj picătură în zona superioară după cum se poate vedea și în fotografia de mai sus, iar un alt detaliu ce iese în evidență este uriașa bărbie de sub ecran.

LG W10

Telefonul pare a avea o ramă metalică, iar în spate remarcăm o cameră foto duală și un scanner de amprente fizic. Vedem și grila difuzorului de la bază, portul USB Type-C, jack-ul audio și panoul spate care este realizat dintr-un policarbonat glossy. Pe seama informațiilor anterior ajunse în online știm că seria W va include mai multe modele, probabil W10, W20 și W30 pentru început.

Cel puțin un model din serie va avea procesor Helio 2.0 GHz, baterie de 4000 mAh și difuzoare Boombox. Aparent, prețurile acestor telefoane nu va trece de 200 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×