Motorola Moto Z4 apare într-o nouă randare, cu breton "picătură" şi cameră singulară în spate; Să fie un fals?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 543 ori
<b>Motorola Moto Z4 apare într-o nouă randare, cu breton "picătură" şi cameră singulară în spate; Să fie un fals?</b>Telefoanele cu o singură cameră principală sunt o raritate în ziua de azi şi practic în afară de modelele Pixel nu prea ne mai vine altul în minte. Se pare că şi Motorola ar vrea să acceseze această nişă, după cum o arata scăparea cea nouă

Telefoanele cu o singură cameră principală sunt o raritate în ziua de azi şi practic în afară de modelele Pixel nu prea ne mai vine altul în minte. Se pare că şi Motorola ar vrea să acceseze această nişă, după cum o arata scăparea cea nouă a lui Motorola Moto Z4.

E un pic cam devreme să vorbim despre Moto Z4, pentru că Moto Z3 a debutat anul trecut în august. E drept că sosea cu un procesor last gen, Snapdragon 835 şi nu cel principal Snapdragon 845 din 2018. Moto Z4 totuşi va aduce un Snapdragon 855, dar şi o inedită cameră singulară în spate. Acolo unde multe companii ne propun camere duale, triple şi chiar 4 sau 5 camere, Moto pare să fi ales această rută.

Moto Z4

Lui Pixel 3 XL i-a ieşit de minune, aşa cum au arătat şi comparaţiile noastre foto. Judecând după aceasta randare (care poate fi totuşi un fals), terminalul va veni cu muchii destul de înguste, decupaj picătură şi margini rotunjite. Modularitatea e în continuare în cărţi, judecând după acei pini din spate. Moto Z4 va folosi o cameră singulară de 48 MP, cu senzor Sony, conform sursei.

Observăm şi că terminalul nu are un cititor de amprente vizibil, deci acesta e integrat în ecran. Un handset cu look similar scăpa în ianuarie, considerat un Moto Z4 Play pe atunci. Sursa cea nouă scrie totuşi că Moto nu mai vrea să lanseze variante Play în acest an. Aşteptăm şi alte scăpări mai convingătoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×