LG Wink, Wink 3G si Wink Style - telefoane pentru noua generatie

Autor:  | Publicat în:  LG 1.809 ori
<b>LG Wink, Wink 3G si Wink Style - telefoane pentru noua generatie</b>LG tocmai a anuntat o noua serie de terminale mobile cu ecran touch, care include modelele Wink T300, Wink Style T310 si Wink 3G T320. Aceste handseturi sunt destinate unui public tanar, iar seria LG Wink se axeaza pe functii de social networking, o...

LG tocmai a anuntat o noua serie de terminale mobile cu ecran touch, care include modelele Wink T300, Wink Style T310 si Wink 3G T320. Aceste handseturi sunt destinate unui public tanar, iar seria LG Wink se axeaza pe functii de social networking, o interfata customizabila si tastatura virtuala QWERTY foarte user-friendly.

LG Wink T300 (imagine sus) este cel mai mic model din noua serie, sosind cu un ecran touch QVGA de 2.4 inchi, in vreme ce LG Wink Style (imagine jos) se axeaza pe un display de 2.8 inchi si este considerat unul dintre cele mai elegante terminale full touch de pe piata.

LG Wink, Wink 3G si Wink Style - telefoane pentru noua generatie

In cele din urma, LG Wink 3G T320 (imagine jos) vine cu suport pentru conectivitate 3G, push email si un display de 2.8 inchi. Toate aceste modele vin cu radio FM, jack audio de 3.5 mm, camere de 2 megapixeli si sloturi pentru carduri microSD. Handseturile vor debuta in aceasta luna in Europa si Estul Mijlociu.

LG Wink, Wink 3G si Wink Style - telefoane pentru noua generatie

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×