HTC HD3 vine cu interfata HTC Sense 3, suprapusa lui Windows Phone 7... doar un concept deocamdata

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.243 ori
<b>HTC HD3 vine cu interfata HTC Sense 3, suprapusa lui Windows Phone 7... doar un concept deocamdata</b>Desi Microsoft a mentionat foarte clar ca nu va accepta customizari ale lui Windows Phone 7, la capitolul interfata, avem o banuiala ca HTC Sense isi va gasi cumva loc pe primele terminale WP7. Pana atunci aruncam o privire asupra acestui concept de...

Desi Microsoft a mentionat foarte clar ca nu va accepta customizari ale lui Windows Phone 7, la capitolul interfata, avem o banuiala ca HTC Sense isi va gasi cumva loc pe primele terminale WP7. Pana atunci aruncam o privire asupra acestui concept de terminal HTC HD3, creat de catre utilizatorul XDA Developers _LeCiel_, cunoscut si drept Luke Basarab.

Accentul se pune nu atat pe terminalul concept, cat pe interfata concept HTC Sense 3 de pe acest handset care ruleaza Windows Phone 7. Aflam si ca telefonul incorporeaza difuzoare laterale, o camera frontala, port HDMI out si un port micro USB. HTC HD3 vine cu 6 butoane fizice, dintre care 3 dedicate OS-ului sau.

Acest design a fost creat de catre Luke in 15 ore, iar specificatiile lui HD3 raman la latitudinea publicului. Sa speram ca atat HTC, cat si Microsoft au vazut acest concept si il vor lua in calcul.

HTC HD3 vine cu interfata HTC Sense 3, suprapusa lui Windows Phone 7... doar un concept deocamdata

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×